Behandelingen

Pijn behandelingen

Speciale afspraken voor bv. : pijn, ondersteuning IVF behandelingen en stoppen met roken. Op vast gestelde middagen kunt u 2 behandelingen ondergaan tegen een gereduceerde prijs. Dit om u tegemoet te komen in uw zorgkosten.  U rekent na de eerste behandeling beide afspraken á € 70,= af. U krijgt na de 2de behandeling pas de definitieve nota. Komt het niet uit om ze aansluitend te plannen, dan zijn de behandelkosten de normale prijs. Het verschil wordt bij volgende afspraak verrekend.

De eerste afspraak duurt 1,5 uur á € 65,=.

2017-03-20 10.24.34

Acupunctuur

Hier vindt u meer informatie over onze acupunctuur behandelingen. Verschillende acupunctuur vormen komen aan bod zoals oor-acupunctuur, schedel acupunctuur en distale acupunctuur.

stop roken

ACUPUNCTUUR & verslavingen

Acupunctuur is een hulpmiddel die hulp kan bieden bij het stoppen met roken.

indalen1

acupunctuur & zwangerschap

Met acupunctuur kunnen de zwangerschapsklachten op een natuurlijke manier behandeld worden, zonder het kind in gevaar te brengen. Bovendien is een behandeling met acupunctuur er juist primair op gericht om het lichaam weer in balans te brengen.

cnt3

CHI NEI TSANG

Chi Nei Tsang, of CNT, is een oude vorm van ontgiftende, activerende buikmassage. De Chinese orgaanmassage werkt met Chi, ‘de levensenergie’, die stroomt door de interne kanalen van het lichaam, door de bloedvaten, het zenuwstelsel en het lymfesysteem.

toksen2

Tok-Sen Behandelingen

Tok-Sen is een massage techniek afkomstig uit Thailand. Bij Tok-Sen wordt gebruik gemaakt van een houten hamer en een wig.

vedapuls

Veda Pulse

De veda pulse is een digitale pols diagnose.