Kosten voor onze behandelingen

Eerste afspraak 1,5 uur

65,00

Vervolg afspraak 1 uur

60,00

Kinderen tot 12 jaar

40,00

Indien u buiten de normale openingstijden een afspraak wenst zijn de kosten hiervoor € 65,-

Een intake en behandeling € 75,-

Heeft u een tweede behandeling in dezelfde week dan betaald u voor de tweede keer € 50,-

Een week is van maandag t/m zaterdag.

Aan het einde van de afspraak ontvangt u een nota, die u contant of per pin kunt betalen. Met de nota kunt u de kosten van de behandeling bij uw zorgverzekeraar declareren.

Afhankelijk van uw aanvullende verzekering kunt u de kosten voor het acupunctuurconsult geheel of gedeeltelijk vergoed krijgen door uw zorgverzekeraar. Er is geen verwijsbriefje van uw huisarts voor nodig. Hoeveel u van uw zorgverzekeraar vergoed krijgt, kunt u vinden in uw polisvoorwaarden.

Omdat acupunctuur wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering gaat dit niet af van het eigen risico. Het eigen risico geldt alleen voor zorg uit het basispakket.

Als acupuncturist is Gerda van de Rijt-Waals aangesloten bij de NVA (www.acupunctuur.nl) en de KAB (http://www.kab-koepel.nl/). De KAB is een overkoepelende organisatie, die de kwaliteit van de complementaire zorg waarborgt.

Heeft u een klacht bespreek het met ons, dan proberen we samen tot een oplossing te komen.

Gerda van de Rijt-Waals is aangesloten bij geschilleninstantie KAB (www.geschilleninstantiekab.nl).

Bel: 0641684117

Het is tot 24 uur voorafgaand aan de behandeling mogelijk om de behandeling vrijblijvend en kosteloos te annuleren. Annuleren dient telefonisch, per mail, sms of whatsapp te gebeuren. Bij het niet verschijnen op de afspraak of zodanig laat afzeggen dat er geen andere client kan worden ingepland ontvangt u een nota ter grootte van het behandeltarief.