Plan een afspraak

Je kunt een afspraak maken voor Acupunctuur, Guasha, Cupping, Chi nei tsang buikmassage of Tok sen.

De kosten zijn voor alle behandelingen gelijk.

1ste afspraak duurt ongeveer 1,5 uur

Vervolg afspraken duren ongeveer een uur

Kinderen tot 12 jaar

€ 65,-

€ 55,-

€ 40,-

Aan het einde van de afspraak krijg je een nota mee, die je contant kunt betalen of pinnen. Met de nota kun je de kosten van de behandeling bij jouw zorgverzekeraar declareren.

Afhankelijk van je aanvullende verzekering kun je de kosten voor het acupunctuurconsult geheel of gedeeltelijk vergoed krijgen door je zorgverzekeraar. Er is geen verwijsbriefje van je huisarts voor nodig. Hoeveel je van je zorgverzekeraar vergoed krijgt, kun je vinden in je polisvoorwaarden.

Omdat acupunctuur wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering gaat dit niet af van het eigen risico. Het eigen risico geldt alleen voor zorg uit het basispakket.

Als acupuncturist ben ik aangesloten bij de NVTCG Zhong en de VBAG (www.zhong.nl, www.vbag.nl) en de KAB (http://www.kab-klachten.nl/). De KAB is een overkoepelende organisatie, die de kwaliteit van de complementaire zorg waarborgt.

Het is tot 24 uur voorafgaand aan de behandeling mogelijk om de behandeling vrijblijvend te annuleren.

Annuleren dient telefonisch, per mail of whats app te gebeuren.

Bij niet verschijnen op de afspraak of zodanig laat afzeggen dat er geen andere client kan worden ingepland ontvangt u een nota ter grootte van het behandeltarief.